Pluk je woongeluk

Welkom in De Hei, een woonwijk waar de troeven van de stad en die van ‘den buiten’ op jou wachten. Hoofd in de wolken, voeten in ’t groen. Geen auto’s, wel spelende kinderen. Frisse bouwstijl, warme gemeenschap. Heel duurzaam, toch betaalbaar. Iets voor jou?

Over De Hei

In de hoofdstad van de Kempen groeit en bloeit De Hei, de nieuwste fase van Heizijde.
Deze duurzame woonwijk, waar de troeven van de stad en die van ‘den buiten’ op jou wachten, ligt midden in de Heizijdse velden.
Je komt er héérlijk rustig thuis in ‘t groen, met het stadscentrum op wandelafstand.

De Hei is een gezellige wijk met woningen grenzend aan een toekomstig park. Hier vul je je woondroom in zoals jij dat wilt. 
Thuis is waar je de deur achter je dichttrekt en niemand je stoort. En ook waar je kinderen veilig buitenspelen, je een ommetje maakt met de hond of een praatje slaat met de buren. 
De perfecte balans tussen privacy en gemeenschapsgevoel.

TUSSEN STAD EN HEI

Een paar minuten fietsen en je bent op de Grote Markt, vlak bij alles wat Turnhout te bieden heeft. 
Shoppen, uitwaaien, op restaurant, stappen of trappen ... vul je vrije tijd in zoals het jou uitkomt, op jouw tempo.

Natuurliefhebbers halen hun hart op in het groenste stukje Turnhout. De Hei grenst aan een park met een water(speel)zone en de Stadsboerderij met pluk- en moestuinen. Zin in nog meer natuur? Trek je wandelschoenen aan en verken het Vennengebied, de Tielenheide, de tuin van het Natuurpunt Museum ... Wat ruik je? De geur van gezonde lucht. Tip voor gezinnen met kinderen of pendelende ouders: er zijn scholen dichtbij, en met de auto ben je zo op de E34. 

Aanbod

De woningen met 3 slaapkamers en een bureauruimte hebben ruime tuinen. De bouwstijl is licht en fris, allemaal net iets anders en toch bij elkaar passend. Je interieur? Ook licht en fris, met een open leefruimte en gul binnenvallend daglicht. 

Je BEN-woonst springt zuinig om met energie, verwarmen gebeurt milieuvriendelijk, en je kunt makkelijk zonnepanelen laten leggen. Zelfs de daken zijn groen. Alles om het milieu een handje te helpen, zonder op jouw comfort te beknibbelen. Wagens gaan ondergronds: in deze autoluwe wijk hebben rust en veiligheid voorrang. 

De woningen hebben een oppervlakte variërend van 121 tot 158m².

Vanaf 299.000 euro (excl kosten)

Troeven

Op den buiten in de stad

Je komt héérlijk rustig thuis in ‘t groen, met de pleziertjes van de stad op een paar minuten fietsen. Het beste van twee werelden omdat alleen het beste goed genoeg is voor jou.

Veilig vertoeven

Je kroost kan zich veilig uitleven. Laat ze met een gerust hart stoeien in de binnentuinen en de parkomgeving van De Hei. Minder schermtijd, meer buitenplezier – hoe mooi is dat! 

Gezellige gemeenschap

Op deze plek geniet je volop privacy in je eigen woonst, zonder de anonimiteit van de stad. Een warme buurt waar je je buren leert kennen en je kinderen vrienden maken.

Duurzaam wonen

Je BEN-woning springt zuinig om met energie, en ook verwarmen gebeurt milieuvriendelijk. Verder ook groendaken en alle voorzieningen om zonnepanelen te leggen. 

Frisse architectuur

De woningen worden gebouwd met robuuste materialen, maar ogen licht en fris. De architectuur is hedendaags-tijdloos, een stijl waarop je nooit uitgekeken raakt.

Interessante investering

In een groeiende huurmarkt met een schaars aanbod bieden de woningen van De Hei een hoog rendement tegenover een relatief lage aankoopprijs.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak?